2 gün önce ofislerine gittim. Ofis de demeyelim ofishane binasını komple almış hüsnü. Hani o çıkıp gençlere başarı hikayesi anlatan varya işte o. Başarının kaynağı da bunun gibi işler.
Öncelikle binaya girebilmek girdikten sonra görüşme yapabilmek deveye hendek atlatmaktan zor. Kapılardan güvenliklerle kartlarla vs geçiyorsunuz. Gittiğinizde yüzlerce çağrı merkezi masaları görüyorsunuz hani bundan 1 yıl öncesine kadar sülalenizi arıyorlardı ya. İşte bunun için devasa yatırım yapmışlar ama şuan o masalar boş ve evlerden yürütüyorlar işleri. Evinde eşofmanıyla oturan çağrı merkezi personeli sizin bütün bilgilerinizi görüntüleyebiliyor. Forum da sık sık görüyoruz datalarımız nasıl çalınıyor işte bu örnek sadece onlardan biri.
Benim karşıma gelen 2 çalışana 1100 liralık borç için 2000 lira teklif ettim 8 sene alamadınız 80 sene daha alamazsınız deyip çıktım. Aradılar 3500 teklif ettiler ödemem dedim kapattım.
Yani şuan ortalama olarak 3 kat gibi bir rakam teklif ediyorlar. Size de o civarlarda teklif vermişler umarım çözebilirsiniz.