bu konu biçok defa açıldı ve hep berbat diyenler gibi,süper diyenlerde çıktı.promt dedigimiz şeyin çok önemli oldugu söyleniyor,keza ben de bunu zamanla bizzat test ettim.yani chatgpt ye gidip direkt işte kulak çınlamasının nedenleri ile ilgili makale yaz bana demekle detaylı,düzgün bi promtun verdigi sonuç arasında gözle görülür bi fark var.ben mesela elimde olmayan nedenlerden dolayı geç girebildim bu yapay zeka içerik üretimi konusuna.ama 2 ay önce oluşturdugum içeriklerle,şuankiler arasında dedigim gibi çok net bi fark var.her fırsatda yeni denemeler yaparak nasıl daha düzgün içerik üretebilirim diye ugraşıyorum,kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum.3 ay önce açtıgım sitede oluşturdugum içerikler index dahi almazken,şimdikiler sıralamalarada giriyor ama hala tam olarak istedigim seviyede degil.hatda bu iş bi meslek haline geldi resmen, "prompt engineering" yapay zekayı kullanmayı dogru şekilde çözmek,ögrenmek gerek bence de başarı için.
kısacası ; forumda bu konu çok açılıyor ve hep söylenen bişey var.nasıl kullanacagınızı ögrenirseniz kaliteli içerik üretiyor,yoksa çöp.