Herkese slm. Bununla ilgili bir çok konu açıldı, sıkıldınız biliyorum yine de bir kaç kelam edeyim.
Geçen yıl aynı hatayı bende yaptım. İng bir siteye yüzden fazla makaleyi chat gpt den oluşturarak girdim. Makaleyi okudupunuzda oldukça kaliteli gözükür ancak durum hiç de öyle değil.
Şuan onlarca siteye girip yüzlerce makale okusam anında ai veya insan elinden çıktığını anlayabiliyorum ki bir çok kişi bunu yapabilir. Ai ile oluşturulan içerikler kaliteli gibi gözükse de kesinlikle değil.
Bırakın hit almayı görüntülenme dahi almıyor. Google den index alabilir ancak google her index alan içeriği aramalarda göstermeyebilir, bu sizi yanıltmasın.
Chat gpt yi farklı amaç için kullananlar da var, örneğin forumdan birisi sadece film açıklaması için kullandığı içeriklerin hiç bir şekilde hit almadığını, elle yazılan ve aynı kategori de daha az kelime ile yazılan içeriklerin ise hit aldığını belirtmişti.
Chat gpt yi bir yardımcı olarak kullanım ancak tavsiyem kesinlikle makale yazarı olarak kullanmayın.
Ha başarılı olanlar vardır belki ama istisna.
Ancak başarılı olunca bile google nin son güncellemesinde maalesef bir çoğu hüsran?
Sizin düşünceniz nedir?