serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Sabır derim.
Hepimiz insanız bana da geçen birisi yazmış şu domaini xxxx den alacağım diye 3 gün müsait olamadım doğru dürüst.
Kendi işlerim var ana işim değil ki domain satmak. Para almamışım söz vermemişim.
En son mesajında başka domain mi yok demiş. Vardır illaki neden olmasın?
Bende yapıyorum bazen bakmayın size yazdığıma çok sabırsız oluyoruz, karşımızdaki insandan Kurumsallık bekliyoruz hem de bir porsiyon yemek parasına.

Size bence bir ayıp etmemiş gibi duruyor. Paranızı almamış yani vaktim olmaz iş kalır mağdur etmeyeyim diye düşünmüş gibi geliyor bana.
Burada satış yapanların ana işi bu olmayabilir, biraz sabır göstermek lazım neticede ilaç almıyoruz üç gün geç olsun ne olur?

Samimi bir izah yaptığınızdan aynı samimiyetle yazdım. Bir art niyetim yok öyle algılamazsınız umarım.
Sevgiler.
Genç olduğumdan pek sabırlı değilim doğrusu. Yorumunuzu okuyunca anladım sabretmem gerektiğini. Hepimiz insanız hata yaparız. Evet karşı taraf bana ayıp etmedi ama o anki heyecanla beklemek eziyet gibi geliyordu. Bir de boş vaktim olduğundan keşke olsaydı da başlasaydım kafasındaydım. Samimi cevabınızdan dolayı alınmadım hatta cevabınız için teşekkür ederim.