Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın amacım sizi yada karşı tarafı tutmak değil tarafsizca yorumda bulundum
DenizAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam karşı taraf kategori özelliğinin bulunduğunu belirttiyse farklı , belirtmediyse farklı. Belki özelliği modül olarak satıyor olabilir , belki özelliği kullanmayacağı için eklememiş olabilir. Ama özensiz yapıldıysa , size belirtildiyse ve ya scriptin bazı yerlerinde kategori geçmesine ramen admin panelinde yoksa siz haklısınız. Ana sayfada görünen birşeyi müşteri kesinlikle admin panelinden düzenleyebilmeli. Herkes nerden anlasın veritabanını , daha bilgisayar kullanmayı bilmeyenler var.
riwe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok sinir bozucu bir durum :X
canyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer size sunulan demo/test ortamında da ilgili buton yoksa kişi ekstra ücret talep ettiyse etik olarak bir sorun gözükmüyor. Zira aldığınızdan farklı bir şey sunulmuyor önünüze. Buton eklemek kolay/zor, veritabanından eklemek kolay/zor fark gözetmeksizin 5 dakika harcasa bile ücret isteyebilir. Bunu anormal bir olaymış gibi algılamamak gerekiyor, zira herkesin kendince mesaisi değerli.

Şahsen kendi sattığım yazılım/ürün neyse arkasında çok absürt ve kişisel istekler olmadıkça müsaitlik durumuna göre yardımcı olurum. Başka birisi bundan ücrette talep edebilir, kimseyi yargılamanın mantığı yok bence burada.
Herkese teşekkürler @DenizAli; hocam senin sözünle gidip kendim yeni eklemedim ama kopyalayarak cogalttım oldu heralde