Oztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kuponu babasının hayrına tanımlamıyor, benim aldığım ürün 99 TL idi, ben kuponla felan 83 tl ye aldım, onu iade etmeyip 80 TL lik kupon tanımlayacaklar, bana 10'lu pil yerine 8'li pil göndereceklermiş, yani beni 11 gün bekletiyorlar ürünü göndericez diye, sonra farklı bir ürünü satmaya çalışıyorlar, üstüne ödediğim rakamdan az bir rakamı kupon olarak tanımlıyorlar. Siz bu rakamları neden küçümsüyorsunuz anlayamadım, binlerce insana aynı işlemi uyguluyorlar ve yüzlerce üründe bunu yapıyorlar diye düşünün, mesele 11.000 TL değil, 1 ayda diyelim 30.000.000 TL bu şekilde attılar faize, 1 milyon tl örneğinizden gidelim, 30 günde 33.000 TL ediyor. 30 milyonda 990.000 TL para eder, bakın rakam nasıl büyüyor.

Bu siteler öyle binler onbinlerin döndüğü siteler değil, n11'de e-ticareti bilmeyen bir firma değil, binlerce pazaryeri müşterisi var, bu işi en iyi onların bilmesi lazım, böyle acemilerin yapacağı şekilde stoğumuz bitti, tedarik edemiyoruzla olmaz bu işler.
'Zırvaladı' diye geçiştirdiğiniz yeri fazla önemsemeyip, dinlememişsiniz gibi gözüküyor. 83 TL ödeyip, size 80 TL olarak geri vereceklerini sanmıyorum ki böyle bir şey yasal değil. Ya ödediğiniz tutar kadar ya da ödediğiniz tutarı iade gerçekleştirip belirli oranda -80TL- kupon tanımlanır. Hem yılların n11 müşterisi hem de n11 satıcısı olarak iade + kupon teklif edildiğini düşünüyorum. Ki faize yatıracak olsalar ürünü yok satmaya devam ederlerdi. Aaa r10'da konumuz açılmış hemen satışa kapatalım dememişlerdir yani.

Rakamları küçümsüyorum çünkü konuştuğumuz firma n11. Firmanın reklam bütçesi bile olmayacak rakamların hesabı üzerinden teori üretiyorsunuz. Getir alımından sonra bu rakamın kat be kat üstünü kupon olarak dağıttıklarını düşünüyorum. Sektörde yeni, arkasında güçlü sermayesi olmayan bir şirketi konuşuyor olsaydık, evet bırakın 990 bin TL'yi 33 bin TL bile devasa bir rakam olurdu. Bu konuda teorinize de hak veriyor olurdum... Kaldı ki bu firma yıl sonuna kadar halka arz olacak bir firma, böyle onlar için çerez parasına itimat ederler mi? Pazaryeri satıcılarından kazandıkları gelirin vadesi ile zaten ciddi gelir elde ediyorlardır. Neden müşteri gözünde kötü izlenim yaratacak şeyler yapsınlar.

Ayrıca yıllarca pazaryeri olarak hizmet verdiler, e-ticaret operasyonlarında da yeni sayılırlar. Amazon, Hepsiburada (ki daha yeni iPhone 15'te yaşandı) bile operasyon sorunları yaşarken, n11in yaşamaması gerektiğine inandıran şey başınıza böyle bir sorun gelmesi mi?

Neyse hocam, kötü bir deneyim olmuş sizin için. Geçmiş olsun.