Bu olaylar çok üzücü, israil kendi lehine olan bir durumu aleyhine çevirdi şuanda tüm dış basın ana sayfalarında hastane bombaladığını flaş olarak veriyor.
Savaşta sivil vurulmaz, öldürülmez. Askeri hedefleri yok edersin kendini güvene alırsın. Şuanda savaş suçu işliyorlar.
Ama beni daha korkutan durum bu atmosferi, kullanarak suriyelileri bize hediye eden kimselerin filistinleri Türkiye'ye yerleştirmek istemeleri olacak, israil 2 milyar dolar verip geçici statü diyip 500bin 1m filistinli ve aralarında çoğunluklu hamas örgütünü koşulsuz alacağızdır.
Bu kadar ağır bombadırmanın tek bir sebebi var ağızlarıyla söylüyorlar zaten gazzede filistinli istemiyorlar, durum bize patlarsa ne yazık ki bu ülkeyle umudum bitecek.
Nasıl pkkya devlet hediye ettik israliede gazzeyi boşaltarak bedava toprak hediye edeceğiz gibi duruyor.
Ülkemizin gözlerimizin önünde kaybolmasını izleyeceğiz.
Bu konuda içim çok yanıyor.
Suriyeli cihatçılar, afgan talibanı derken filistinli hamasçılar artık terör yuvası bir ülke konumuna gidiyoruz herkeste bunun sonunu biliyor.
Bop.
Kısa ve öz israil olayları bize sıçrayacak gibi duruyor çok içine giriyoruz ve burada israilden çok bizim taraftaki kişilerden korkuyor nefret ediyorum. Umarım bu vatan hainliğini yapmazlar.Umarım benimki kötümser bir senaryodur.