Daha önce kendiniz veya şu sipariş esnasında başkasından -N11 için- böyle bir şey duymadıysanız, parayı faize yatırdıklarını nereden çıkardınız hocam? Yani tek ihtimal bu mudur? Ben 20-30 kalem ürünümdeki stoklarda bile sorun yaşıyorum bazen, adamlarda binlerce çeşit ve binlerce stok var. E-ticarette olağan şeyler bunlar. Sektörün devi Amazon bile kusursuz çalışamıyor. Yani en basitinden ambalajı hasar görmüş olabilir. Bu şekilde gönderseler yine alışveriş yapmayın diye konu mu açacaktınız.
1000 TL'nin 1 aylık faizi 30 TL bile değilken adamlar 80 TL kupon tanımlamışlar. Ki sizin aldığınız ürün 160 TL. 10 bin kişi örneğini vurgulayacak olursanız da 1 milyon TL'nin 10 günlük getirisi 11 bin TL bile değil. Sizce firma 11 bin TL için bu kadar takla atar mı? Bahsettiğiniz durumu -eskiler bilir- bir teknoloji e-ticaret sitesi yıllar önce aylarca ödeme yapmayarak faizde işletmişti.
Burada sorundan ziyade çözüme bakış açılarına bakmak lazım diye düşünüyorum.
Hocam kuponu babasının hayrına tanımlamıyor, benim aldığım ürün 99 TL idi, ben kuponla felan 83 tl ye aldım, onu iade etmeyip 80 TL lik kupon tanımlayacaklar, bana 10'lu pil yerine 8'li pil göndereceklermiş, yani beni 11 gün bekletiyorlar ürünü göndericez diye, sonra farklı bir ürünü satmaya çalışıyorlar, üstüne ödediğim rakamdan az bir rakamı kupon olarak tanımlıyorlar. Siz bu rakamları neden küçümsüyorsunuz anlayamadım, binlerce insana aynı işlemi uyguluyorlar ve yüzlerce üründe bunu yapıyorlar diye düşünün, mesele 11.000 TL değil, 1 ayda diyelim 30.000.000 TL bu şekilde attılar faize, 1 milyon tl örneğinizden gidelim, 30 günde 33.000 TL ediyor. 30 milyonda 990.000 TL para eder, bakın rakam nasıl büyüyor.
Bu siteler öyle binler onbinlerin döndüğü siteler değil, n11'de e-ticareti bilmeyen bir firma değil, binlerce pazaryeri müşterisi var, bu işi en iyi onların bilmesi lazım, böyle acemilerin yapacağı şekilde stoğumuz bitti, tedarik edemiyoruzla olmaz bu işler.