İyi diyorsun, hoş diyorsun ama bir şeyi unutuyorsun, hamas bir terör örgütü. Oh iyi oldu dediğimi duydun mu bir yerde? Hamasın terör örgütü olduğunu söylemem ölenlere sevindiğim anlamına mı geliyor? Sadece Gazzeli sivilelre üzülüyorsanız İsrailli sivillere de üzülebilirsiniz madek humanistsiniz, ben laflarımın arkasındayım, önemli olan insan olmak. Anlıyorum, inancınız tarafsız bakmanızı zorlaştırıyor ve sizinle aynı inançta olanlar terörist bile olsa destekleyeniliyorsunuz ama bu doğru değil. Benimle aynı düşünen terörist olacağına benden çok farklı düşünen düşmanım olsun daha iyi. Terörden medet umulmaz, teröristlerden de insanlığın koruyucusu olmaz. Bakın Gazze de askeri üs yok, sivil apartmanlardan, okulların bahçelerinden ve hastanelerden füze atıyorlar. Sivilleri önlerine kalkan yapmışlar, hamas sivillerin hayatını önemsemiyor, umurlarında olduğunu hiç sanmıyorum.
Sizinde çocuğunuz varmış, en azından tarafsız bakarak haması desteklemediginizi gururla anlatabilirsiniz ileride. Terör bu, Ankara Gar Patlaması Işid in eseriydi ve bir zamanlar bizim çocuklar denirdi, sempati duyanlar bile vardı. Hizbullah destekçileri yürüyüş yaparken Konca Kuriş gibi masum kadınları domuz bağı ile işkenleyle öldürdüler. Hamas terör örgütü yenilmeden Filistin özgür olmayacak, bunu da kendi tecrübelerime ve araştırmalarıma güvenerek söylüyorum. Ne zaman terör biter, masumlar o zaman kurtulur.
yazımın başında her 2 tarafıda desdeklemiyorum demişim. hamasın cocluk cocuk öldürdügündede desdeklemedim. yani burada 2 milyon insna var hepside ölse umrunuzda olmayacak yahu sende müslüman ülkedesin. yarın bizim başımızada gelmeyecegi ne malum. sizleri müslüman degil diye içimizden ayırmayacaklar ha israilin ne kadar kötü bir irk oldugunu görmeniz gerek yahu sen okumuşetmiş birisi ve bayada bilgili bir insansın bana gore bilgilisin yahu ilk okul 5 mezunu bir adamım ben. bu adamalrın ermeni soykırımında bize desdek olmadıgını biliyorum. osmanlıyı satıgını biliyorum. bu insanlardan yana degilim. ama ortada insanlık sucu var 3 tanne ermeni öldü diye dünyayı ayaga kaldıranlar dünya önünde soykırım yapıyolar. buna nasıl sesizkalabiliyorsunuz.