Arkadaşlar bilen bilir ben bi laptop alacaktım bunu babamla da paylaşmıştım zamanında o da arkadaşının arkadaşı sayesinde birinden almak istemiş bana attı özellikleri resimleri tanıdık felan diye sorun olmaz olarak düşündüm. Sonuçta dükkanı var yeri yurdu belli diyerek düşündük parayı gönderdik (3-4 ay önce) parayı gönderdikten sonra adam kayboldu parada yüksek bi meblağ değil yani bize çok ilginç geldi çok üstüne gidemedim yoğundum her aradığımızda haftaya geliyor dedi en son yeter artık diyip parayı istedik e bu seferde yarın hesapta diyip oyalamaya başladı. Kendi dükkanına gidip konuştuk (insanca) yine bir bahane buluyor (ailevi, parasal vs. uzun konular anlatıyor)

her neyse 3-4 ay böyle diye diye geçti zaten her şeyin fiyatı yükseldi biz umudu kesince başka yerden laptop aldık burayı da savcılığa verdik adam ifade vermeye felan gidince parayı atar diye düşündük savcılıktan dönüş geldi ifadesini falan vermiş "Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar KYOK" yani takipsizlik. Biz adamın hesabına banka hesabına bildiğiniz IBAN`a para yolladık açıklamaya laptop yazdık e whatsapp görüşmeleri de var ama savcılık bir suç unsuru bulamamış hatta ürün alışverişi var ama sözleşme yok demişler ben anlamadım her şey çok açıktı aslında.

Şimdi ise bir avukatla anlaştık yasal faiziyle felan itiraz edip devam edeceğiz de çok saçma geliyor her şey ap açık ortada yani adamın dükkanı belli ev adresi belli yeri belli hani dağ başı mı burası illa kendimiz mi halletmemiz lazım onu çözemiyorum babam sakin birisi de değil onu ben sakinleştirip yasal yoldan ilerletmeye çalışıyorum babam biraz mahcupda oldu kendi hatası gibi hissetti ona da üzülüyorum

böyle bir olay başına gelen oldu mu ve parasını aldı mı arkadaşlar bunu soracaktım

Bu arada İstanbul/Kıadköy`e giderseniz buraya yolunuz düşmesin arkadaşlar bildiğiniz dolandırıcılar. İnternette çok bilgisi yok dediğim gibi tanıdık vasıtasıyla görüştük küçük bir dükkan tamir/2.el al sat bilgisayarcıların orada Pam bilgisayar diye geçiyor ö*** d*** alışveriş yaptığımız arkadaş.