Bu site ile oynamislar biraz incelerseniz gorursunuz.
Mesela Semrush girdiginizde 2017 basindan 2018 sonuna kadar hit var sonra bir daha sitede hit gozukmuyor.
Birde bu siteyi webarchive uzerinden arastirin. 2019 yilinda 2 kaydi var o kayitlara girerseniz sitede sadece 21 sayfa icerik oldugunu gorursunuz.
2023 yilindaki kaydina bakarsaniz 'Apache2 Debian Default Page' sayfasi var site kapalida kalmis. Son 5 yil site ortada yok. Olan zamanda 2019 21 sayfa konu var ve tasarim baska.
Bence bunlar soyle yapti. Bunlar siteye database yuklediler. Daha once bu veriyi bir yerden aldilar bir anda 10k konuyu siteye yuklediler. Sonra bunu index api ile indexlettiler. Konular index aldi ama spam oldugu icin hit almiyor.
Surekli guncellenen legal bir site olsa webarcivede ag ay gun gun gelismesini izleyebilirsiniz. Mesela su anki sitenin gorunumu web archivde hic yok. Son 5 sene zaten 21 sayfa konu ve farkli bir tasarim varmis. Olay benim dedigime geliyor. Bir yerdeki databaseyi bu domaine basmislar.
onun ne nane olduğunu arkadaşlar uyarıp daha yakından bakınca anladım. Ben o 2017'yi ve bir konuyu baz aldığım için yanlış baktım. Ne yaptığını neden böyle olduğunu biliyoruz.