escaldes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, OneAMZ yazılımını kullanıyorum. Ben de Amerika'dan ürün bulup İngiltere pazarında listeliyorum. Product BOT isimli bir uygulamaları var, sizin belirlediğiniz kriterlerde örneğin sales rank, satıcı sayısı vs gibi filtrelemelerle amazondan kopyaladığınız kategori linkini yapıştırdığınızda size uygun ürünleri buluyor. Bunun dışında Keepa adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulamada bir ürünün günlük, haftalık, aylık ve yıllık satış hacimlerini gösteriyor ayrıca Deals bölümünde size sürekli ürün öneriyor. Açıkçası işin çok başındayım, hala öğreniyorum, birazda şansım yaver gidiyor diyebiliriz.
@escaldes; çok teşekkürler keepa yazılımını duymuştum, işe yarar mı diye merak ediyordum satın almayı düşünüyorum bende. Paylaşımlı birden fazla kişinin kullandığı şekilde uygun fiyatlı satanlar varmış bu konuda bilginiz var mı? Varsa nerden almamı tavsiye edersiniz? Zaten satışlarım az, şuan zarar ediyor (henüz 2. ayım ama) doğrudan alırsam maliyetim daha da artacak. Paylaşımlı alırsam da, acaba sorun yaşar mıyım mağaza, banka hesap bilgilerim vb. bilgilerime erişirler mi diye çekiniyorum. Bu konuda bir tavsiyeniz olur mu?