6 Ekim tarihinde,

https://www.n11.com/urun/duracell-lr...577?magaza=n11

şu pilden aldım 1 adet, ben aldığımı bile unutmuşum, sonra bir mail geldi, geciken kargolama diye, bende normal bir satıcıdan aldım sanıyorum, hiç farkında bile değildim n11'in kendisinden aldığımın.

1 defa yazdım ne zaman kargoya verilecek diye, 12 Ekim'de yazdım, gelen cevap; Merhaba; Gecikme adına özür dileriz. En kısa sürede ürün kargo çıkışınız sağlanacaktır. İyi günler dileriz.

Şimdi aradılar, bu ürünle alakalı tedarik problemi yaşadığımızdan dolayı ürününüzü gönderemiyoruz, bunun yerine size 80 TL'lik bir kupon tanımlaması yapacağız felan bişeyler zırvaladı, o sırada n11'e girdim, baktım ürünü de bunlardan almışım, dedim kardeşim ürünü satan sizsiniz, niye yok satıyorsunuz ürünü, elinizde 10.000 tane varsa 10.000 tane satarsın sonra kargolarsın, sen elinde 1000 tane olan ürünü 10.000 kişiye satıp 990.000 TL kazanıyorsun, üstünden 11 gün geçiyor, sonra biz ürünü tedarik edemiyoruz diyip iptal ediyorsun, bizim paramızla resmen faizden para kazanıyorlar.

Bunu tek ürün olarak düşünmemek lazım, her gün onlarca ürünü kampanyaya sokup satışlar yapıyorlar bu şekilde, N11 içinde çok büyük paralar döndürüyorlar, artık komisyonlardan kazanmak yetmiyor bunlara, bazen trendyol iyi yaptı bunları ezdi geçti diyorum.