7 kere 7 sorusuna 55 diyene tabiki saygı gösterelim. Bilgisizliğe karşı savaş sırt çevirerek mi olur? Ne kadar sığ bir düşünce yapısı bu? Bizden olmayanlar ölsün mü?
Okuduğunuzu iddia ediyorsunuz ama bence Cin Ali okumuşsunuz sadece. Eğer okumuş bir insan olsaydınız KAFATASÇI söylemleriniz olmazdı. Süslü ama boş cümleleriniz, insana bakış açınız beni çok rahatsız etti. Dediğim gibi önemli olan insan olmak. Savunduğunuz gibi insandan önce gelen, toplumsal dışlama ve cezalandırma yöntemi ile yapılan hiç bir eğitimi kabul etmiyorum. Cahile cahil demekte cehalettir, sadece konuşması sebebiyle. Cahilleri dışlayalım, daha da mı cahilleşsinler mesela?
Cahil insan kendisinden farklı olandan korkar, dışlar ve kabul etmez bunu unutmayın. Söylemleriniz aynadır.
Rize'de Celiyrum, gidiyrum diye konuşan ve yazan Dursun Amca bizden ve dili bozmuyor, kendi arasında bir kültür ve dil geliştiren gençler tü kaka. Adil olun.
ülkedeki tüm mahkumları serbest bırakıp hepsine kollarımızı açalım.
+yaptığın eylemden saygı duyuyorum. gel buyur engin ve dingin tecrüben ile bize işlediğin cinayetten bahset.
ya da mesela
yağmur yağdığında şemsiye kullanmayalım. korunmayalım. yağmurada saygımız var. dışlayacak değiliz.
ya da denize gittiğimizde güneş kremi kullanmayalım.
doğa da bile her bir olaya tepki verir insanoğlu. kötüleri dışlarsın, cahilleri dışlarsın. dışlarsın ki, kendini düzeltsin. sen 50 tane antidepresan hap içmiş dünya umrunda değil gibi her gelene sana saygı duyuyorum diyip sofrana oturtursan cahil neden kendini geliştirsin ? beni bu şekilde kabul ediyorlar deyip dozunu arttırmayacak mı ? başkalarına kötü örnek olmayacak mı ?
alice harikalar diyarında mısın sen hocam ? savunduğun şeye bakar mısın ? yaş kaç allah aşkına ?