veyoo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@escaldes; dropshipping ürün bulma konusunda kendinizi nasıl geliştirdiniz? günlük 1-2 sipariş gayet iyi bence. şuan bende başlangıç aşamasındayım ama amazon.com dan ürün bulup amazon.jp de listeliyorum. ürün bulma konusunda sorun yaşıyorum buybox oranım felan iyi yüklediğim ürünlerde ama satan ürün bulamıyorum. ürün bulma konusunda yazılım önerir misiniz? yazılım alınca da maliyetim daha da artacak o yüzden önerileriniz benim için önemli bu konuda sizde cevap yazabilir misiniz? Teşekkürler
Selam, OneAMZ yazılımını kullanıyorum. Ben de Amerika'dan ürün bulup İngiltere pazarında listeliyorum. Product BOT isimli bir uygulamaları var, sizin belirlediğiniz kriterlerde örneğin sales rank, satıcı sayısı vs gibi filtrelemelerle amazondan kopyaladığınız kategori linkini yapıştırdığınızda size uygun ürünleri buluyor. Bunun dışında Keepa adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulamada bir ürünün günlük, haftalık, aylık ve yıllık satış hacimlerini gösteriyor ayrıca Deals bölümünde size sürekli ürün öneriyor. Açıkçası işin çok başındayım, hala öğreniyorum, birazda şansım yaver gidiyor diyebiliriz.