miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 kez psikiyatıra gittim mide ilaçları işe yaramadığından sonunda verdiği ilaç 3 aydır sorun yaratmadı secita 20mg 1 kez ve rennie duo günde 2-3 kez kullanıyorum artık sorunum yok.

ben de reflü, gastrit mevcut tüm testlere rağmen bunlardan hariç bir şey çıkmadığından psikolojik dendi evet stres yapınca midem bulanıyordu artık bu ilaç secita 10mg ile başladık şuan 20mg tertemiz, %50 stres %50 gastrit reflüdür hocam benim deneyimlerimden söylüyorum.

Stres veya kötü durumlar olunca ve o sıra yemek çok yemişseniz çok etkiliyor sizi genel cerraha gittiğimde kardeşim sen doymayacaksın dedi doyarsan sorunlar baş gösterir demişti ondan yiyecek az yemeye çalışıyorum tabi ara sıra kaçırıyoruz ama 3 aydır çok problem yaşamadım bence mide ilaci olarak rennie duo devam edin bide psikiyatırdan secita alabilirseniz çok iyi olur.
Hocam, bende gastrit çıktı. Hatta doktor şaşırdı. Ne bu bu kadar stres fln dedi. Endoskopi yapılırken ekranda babam izlemiş. Ne bu hal demişti Sonra doktor stresi bırak dedi. "Tabii, hemen , 30a dayandık, iş yok , güç yok sen stres yapma gel bakalım tarzında bi söylemde bulundum "doktor olsun yine de yapma dedi ama hak verdi gibi bana
Isırgan otu çorbası bana çok çok iyi geliyor.

Trabzona yerleşiyorum