Merhaba arkadaşlar, 4-5 gün önce Kayseri’de çok göz üstünde tutulan bir mekana gittik (Elmacıoğlu) 7 kişiydik. 5 kişi iskender söyledik, 2 kişi ise mantı ve kebap söyledi sonuç itibari ile şehir dışından geldik. İskenderleri tükettik, 6-7 saat sonra ise ben çok rahatsızlandım ve istifar ettim. Mide ağrısı, baş ağrısı, kusma, halsizlik, yorgunluk vardı. Sabah olduğu zaman diğer 4 kişi de benimle aynı problemi yaşadık ve zehirlendiğimize ikna olduk. Firma ile iletişime geçtik tekrardan kendileri sos veyahutta yağ’dan kaynaklı olduğunu kabul ediyorlar personellerin güler yüzlülüğü (0) sipariş 40-45 dakikada önümüze geldi, biz sohbet muhabbet ediyoruz personel bizi dinliyor. Gıda Mühendisi ile iletişime geçtiğimiz zaman ise para iadesi sağlayamayız demekte. Ödedeğimiz tutar 150€ nasıl bir yol izleyelim? Hastane masraflarımız özellikle çok çıktı. Yoğun olmayan bir vakitte gittik ayrıca öncesinde kahvaltı yapmıştık fakat kahvaltı üzerinden 7-8 saat geçmişti. Böyle bir farklı durum yaşayanlar nasıl bir ilerleme yaşadı yardımcı olursa sevinirim.