RedlineRS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sağlayıcı olarak www.medyabayim.com’u tercih edebilirsiniz çok çok memnunum her servisinden kalitesine kadar ucuz etin yahnisi yenmez derler o yüzden biraz servisleri pahalı gelebilir size ama kaliteli hizmet her zaman iyidir.
Founder: @ersincayan;🙏🏻
açıkçası ben önermiyorum.
burada benzer konuyu açtım ve artık kullanmak istemediğimi belirttim fakat daha sonra kendisi sağ olsun ulaşmamı istedi ulaştım derdimi anlattım 7. ayda 3 defa benzer şikayetimin olduğunu ilgilenilmediğini söyledim kendisi de hizmetlerin düzeldiğini artık bot olmadığını söyledi ve tekrar denemek istedim ve yine hüsran. ek'leri inceleyin lütfen.

ek1
ek2
ek3

burada asla ama asla medyabayimi kötülemiyorum sadece yaşadığım sorunları aktarıyorum. çünkü çok uzun zamandır severek kullanıyordum ama sorun yaşarsam da devamlı aynı konulardan dolayı dile de getirmem gerekiyor. Son kez şans verip denemek istedim ama hala aynı sorunlar o yüzden panelimi değiştirmeye karar verdim ve bence herhangi bir paneli kullanmadan önce sağlam bi test yapılması gerekiyor verdiğim 100 lirasında tabikide değilim ama neden 100 liramı çöpe atıp durayım ki?