tasmarket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşın kurulum yaptığını sanmıyorum. anladığm kadarıyla çok yoğun bir çalışma temposu var. ben kurulum yaptırdım ama kullanımı da salt php sozluk kullanıcıları için biraz karışık. özellikle admin paneli bizim alışılagelen sözlük jargonunu karşılamıyor. ama çok sağlam bir ürün ortaya çıkarmışlar. keşke django bilseydim dedirtiyor insana. bence yapılanlar içinde en orjinali bu. yani klon demek hakaret olur buna. fakat ben kanal oluşturmayı bile başaramıyorum. o derece hard-coded bişey. logo yok arkadaşlar. düşünün eski php sürümlerde logo ekle diyorduk şakkadanak koyorduk olup bitiyordu. entrylerin altında yazarı sustur vardı mesela. entryi sil vardı vs... burda yok, herşey admin panel üzerinden yapılıyor. çok saygı duyulası bir işi ücretsiz olarak sunmuş şuayip isimli arkadaş, ama gel gör ki kullanımı biz sıradan insanlar için oldukça zor. bu yazdıklarımı dikkate alarak ücretli kurulum işine girin. ben vds aldım. defalarca sorulmuş burada ben cevaplayım da bir daha sormayın: normal hostinge kurulmuyor. kuruluma 5 bin tl ödedim geçtiğimiz hafta. evet artık sözlüğüm var ama mutlu muyum? hayır. neden? çünkü kullanamıyorum. beceriksizin tekiyim

Sanki ben django biliyorum da ne oluyor?
Burada bir arkadaş bazı değişiklikler istedi. Kodları inceledim. Sonuç: Dışından baktım yeşil türbe, içine girdim estağfur-tövbe.
Arkadaş djangoya bildiğin takla attırmış ve ana omurga değiştirilmiş. Değiştirmek falan gayet zor.