Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizle öncesinde konusmustuk zamanında hocam, önerinizle hesap satın almıstım bende epey uzun zaman kullandım, gayette memnundum fakat virus bulasmıs makineye vs bir sildim bir daha alamadım
Şimdi 1cpu 1 ramli sunucular oluşturdum idarelik onları kullanıyorum da söyle bir durumum var üniversite bitirme projem için 24 gb ramlı ve 4 cpu sunucuya ihtiyacım oldu Machine Learning yapabilmek adına bu seferde sunucum gitti şimdi de kabinde yer yok bakalım deniyoruz almaya umarım alabilirim.
Bunu yazdiginiz iyi oldu bende makinayi silmeyi dusunuyordum.
Simdi 4cpu sunucu islemcileri oyle sanildigi kadar guclu degil. Ampere.
https://3dnews.ru/assets/external/do...fin-backup.pdf

Hatta hetzner firmasi vps kiralarken Ampere makinalar ayni fiyat 2x ozellikte. Kullanim alanlari farkli sanirim Bazi projelerde Ampere daha iyi arastirmak lazim.

Makina yer acilir diye tahmin ediyorum. Ben yanlis hatirlamiyorsam bendede oyle sorun olmustu bir aralar ilk alirken. Doluydu. ben bide sunu arastirdim makina cok sey yukleyince reset varmi diye. Tanirim resetleme yok. Bu colonlalama var makina yedek aliyon baska bir makinaya yukluyorsun ama makina icini doldurunca ilk haline getirmenin yolunu ben bulamadim. Arastirmistimda.
Aslinda yine arastirmak istiyorum. Cunku makina silmek riskli.