Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ulke degistiremiyorsunuz.
4cpu 24gb ramli makinalar aslinda zamaninda cok populerdi. Kullanim klavuzundaki hesaplamaya gore verilen saat hesabi ile tamaman aylik bedavaya geliyordu. Acanlar kullananlar cok oldu. Ben 1cpu 1ramli 2 makina olusturdum 1 senedir ucretsiz kullaniyorum.
Out of capacity for shape evet kabin dolu. Acilirsa alirsiniz. Ben USA secmistim. Oldukca memnunum.

Bu 4cpu olanlar VM.Standard.A1.Flex (Arm processor from Ampere) Ampere islemci. (islemci Ampere Altra Q80-30)

Benim kullandigim vm.standard.e2.1micro. (AMD EPYC 7551. Base frequency 2.0 GHz, max boost frequency 3.0 GHz.)

Sizle öncesinde konusmustuk zamanında hocam, önerinizle hesap satın almıstım bende epey uzun zaman kullandım, gayette memnundum fakat virus bulasmıs makineye vs bir sildim bir daha alamadım
Şimdi 1cpu 1 ramli sunucular oluşturdum idarelik onları kullanıyorum da söyle bir durumum var üniversite bitirme projem için 24 gb ramlı ve 4 cpu sunucuya ihtiyacım oldu Machine Learning yapabilmek adına bu seferde sunucum gitti şimdi de kabinde yer yok bakalım deniyoruz almaya umarım alabilirim.