Site adresi: > pm Sitenin aylık getirisi: Profesyonel üyelik geliri mevcut değişken 1 yılda 2060 TL Adsense reklamı eklenebilir ben eklemedim. Sitenin açılış tarihi: 1.5 Yıl Kategori / sitenin içeriği: Sosyal Medya Platformu
Günlük hit sayısı: Dönemsel olarak değişmekle beraber 30-600 aralığı var Ziyaretçi kaynağı: %90 google, %10 diğer
Domainin yaşı: 2 domain süresi 11 ay daha var
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içerik
Hosting dahil mi?: EVET 2 AYI VAR Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: https://prnt.sc/CCk-ki-Z-wgb https://prnt.sc/vVij_guyU0cc FİYAT:35.000 TL
Merhaba herkese
Siteyi proje olarak Z kuşağını hedef alan bir sosyal medya platformu olarak geliştirdik sitenin web arayüzün de Wowonder Scripti kurulu ama Mobil tarafını Sıfırdan geliştirdik mobil tarafında eşi benzeri yoktur araştırmalarım dahilinde mobilini wowonder scripti harici kullanan bir site daha göremedim. Şimdilik sadece Android olarak yayında. Sadık bir kitlesi var site gelişmeye açık proje ben yurtdışınına taşınma planında olduğum için ilgisiz kalıyor site Sosyal Medyası güçlü olan arkadaşlar siteyi rahatlıla yükseltebilirler. Hiç reklam vermeseniz bile günlük üyeler geliyor ufak tefek reklam ile günde 300 üyenin geldiğide oldu bazı günler hiç üye gelmediği de oldu. Mobil tarafı düzenlenirken scripteki bazı hatalarıda çözdük.
✔️ Yeni tasarım ve arayüz.
✔️ Sorunsuz Mesajlaşma Sistemi .
✔️ Profil veya kapak fotoğrafı değişince artık anasayfada gösterilmiyor.
✔️ Storyler artık 24 saat sonunda otomatik olarak siliniyor ve video eklenebiliyor.
✔️ Reels alanı ekledik artık videolarınız reels alanında gösterilecek reels'de Ufak bir hız sorunu var çözmeye çalışıyoruz.
✔️ + İşareti ile post,fotoğraf ve video paylaşım alanına tek tık ile erişim.
✔️Artık fotoğraflarınızı galeriden seçmeden fotoğraf çekim imkanı.
✔️ Fotoğraf ekranında profesyonel Filtre ve fotoğraf düzenleme sistemi, Çeşitli Stickerler, yazı ve renk ayarı ayrıca Kolaj bölümü.
✔️Profesyonel üyelik alındığı zaman Pro olarak yazmıyor direkt olarak üyelik çeşidiniz yazıyor. (Ultima,Wio,Hot,Star)
✔️Hashtag kolay erişim artık ana sayfanın üst tarafında yer alıyor.
✔️Post yada video kaydet yapıldığı zaman ayrı bir alanda saklanıyor.
✔️Profil ziyaretinde mesaj geldiğinde yada sizinle herhangi bir etkileşim olduğunda artık push olarak bildirim geliyor.
✔️İnstagram tarzı Collage sistemi
✔️Fotoğraf veya video çekeceğiniz zaman instagram tarzı bir arayüz ile anlık çekim yaparak paylaşma imkanı.