Bir çok haklı konulara değinilmiş. Pazaryerlerinin en büyük sorunlardan bir tanesi ise toptancılardır. Toptancılar da bu platformlarda satış yapıyor ve buda önemli bir sorun o ürünü alıyor 5 TL sana satıyor 10 TL sende üzerine kar koyarak satıyorsun 15 TL ama o pazaryerinde 10 TL satıyor senin o ürünü satma şansın çok düşük bir çok pazaryeri artık önerilen ürünler kısmında baktığınız ürünü en düşük kim satıyor ise o mağazaları gösteriyor bu sefer müşteri sizden değil uygun fiyat kim veriyor ise ondan sipariş veriyor.

Çok sattığım bir ürün vardı ve bu ürün toptancımda bittiği için bir kaç yere baktım bulamadım daha sonra bir toptancıda buldum benim toptancımdan aldığım toptan fiyat 138 TL satış fiyatım 443 TL ve net kar 127 TL peki bulduğum toptancıda ayni ürün toptan fiyat 145 TL Bizde pazaryerinde satış yapıyoruz diyerek mağaza ismini söyledi ayni ürünü sattığımız için mağazayı biliyorum peki ben ürünü 443 TL satarken bu mağaza 220- 300 TL arası fiyatlar ile satış yapıyor. Bu yüzden toptancıların pazaryerlerinden çıkması gerekiyor.