mrtydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
En son 2018 yılında geliştirmeyi bıraktığım bir uygulamam vardı.
O zaman ki bilgisayarım Windows'du. Şimdi Mac'a güncel XAMP'ı yükledim ve htdocs'daki uygulama klasörünü yeni bilgisayara aldım. SQL'i komple aktardım.
sayfa boş olarak geldi.
composer update denedim. aşağıdaki hatayı verdi.

laravel/framework[v5.8.0, ..., v5.8.38] require php ^7.1.3 -> your php version (8.2.4) does not satisfy that requirement.
- Root composer.json requires laravel/framework 5.8.* -> satisfiable by laravel/framework[v5.8.0, ..., v5.8.38].

Sizce php versiyonunu düşürüp update etmeyi mi deneyeyim? ( Ki en kolay nasıl yaparım? ) Bir de bir sürü kullandığım paketler var. Basket vb. Döviz işlemleri.
Projeye ekleme yapıp yayınlamayı düşünüyorum. Yeniden yapmaya kalkmak minimum 6 ay.

Ne yapmamı önerirsiniz.
Biraz vakit gecmis belki cozmussunuzdur ama bence php7.4.33 ustu surumde sorunsuz calisiyorsa o surumde calistigin. paketlerin guncellemeleri geriden geliyor ve her zaman stabil olmuyor yeni gelenler. bir de yeni ozellikler degisimler yapilarak eklendi, kullandiginiz ozellikler kaldirildi ise daha da buyuk belaya donusuyor. su anda symfony icin benzer sorunu yasadim ve bu sekilde cozmek en mantiklisi oldu.