geçen sene ben kargo ücretlerini keşfettiğimde sinir krizi geçirdim
şimdi 200tl altı kargoyu müşteri ödüyor diimi. fiyatları ayarladım ben buna göre. 1 yıl sonra farkettim ki 200tl altı kargoları hem müşteri ödüyor hem satıcı. yani kargo 60tl ise 30t le sini müşteri ödüyor 30tl sini satıcı. yani 1 yıl boşuna satış yapmışız. adamlar bizi kandırmış bilmeden satış yapmışız.
emin olun daha neler neler, komisyonlar, hizmet bedelleri, vs.
Özetle dereden su doldurup satsan yine pazaryerlerinde zarar edersin. kar marjını çok yüksek tutman lazım.
Hocam hiç mi bakmadınız müşteri gözüyle ben alsam da ücret ödüyor muyum ödemiyor muyum diye?
Bunlar zaten belirtilen şeyler.
Eğer o ücretleri almazsa kargo kısmında pazaryerleri ciddi zarar eder. Satıcı ile müşteri arasında bölüştürerek fiyatları eşitlemeye çalışıyor.
İlla ki sizin anlaşmalı olarak aldığınız fiyatın altında anlaşma yapıyorlardır. Adamlar tek başına tüm piyasayı domine ediyor.
Komisyonlar ve hizmet bedelleri de gizli değil aslında, hepsi açık açık belirtiliyor ama maalesef okunmuyor.
Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
Havale ve EFT için fiyat önemsiz 30₺ indirim otomatik tanımladık. Her siparişte bu iki yöntemi kullanırlarsa 30₺ indirim yapıyoruz. Kapıda ödeme için ekstra 30₺ yansıtıyoruz. Sizce bütün ürünlere biraz fiyat ekleyip kargo her üründe ücretsiz yapmak mı mantıklı yoksa belli bir kargo ücreti belirleyip, belli sipariş tutarının üstündekilere kargo ücretsiz yaparak ürün fiyatlarını düşük göstermek mi mantıklı? Açıkçası ilk başta kargo ücretleri vardı. Çok müşteri sipariş vermeden 30₺ kargo deyince kalsın dedi almadı. Halbuki kargo ücreti de 50₺ yani nereden baksanız müşterinin ödeyeceği kargonun da yarısını biz ödüyorduk. Sonra strateji değiştirdik. Bütün ürünlerin üstüne kargo fiyatını ekledik. Bütün ürünlerde kargo ücretsiz yaptık ama maalesef dönüşler çok düşük.
Hocam belli bir fiyatın üzerine kargo ücretsiz deyin ama ortalama sipariş tutarının üstünde olmasın.
Misal ortalama yada ortalamanın altında 200 TL sipariş alıyorsanız 200 TL ve üzerinde kargo ücretsiz yazın. Sepet sayfasında mutlaka kargo ücretini belirtin. Atıyorum 70 TL ise onu 40-50 olarak gösterin ve kargo ücretsiz deyin. Kargo ücreti yüksek çıkıp da ücretsiz yazarsanız müşteri şüphelenebilir.
Olabildiğince profesyonel olun. Site tasarımı, resimler, iletişim sayfası, sözleşme sayfaları vs mutlaka ayrıntılı düzenleyin.
Whatsapp yada Canlı Chat ekleyin sitenize.
%100 iade seçeneği olduğundan bahsedin.
Müşteri alıp da yok ben bunu beğenmedim dediğinde kargo cüreti alıcıya aittir deyin. Belki birileri kızacak ama maalesef sırf keyfiyet yüzünden müşteri iade etmeye bayılıyor. Ama bedeni uymaz, defolu falan gelmiştir o zaman amenna.
Dilerseniz sitenizi gönderin bir de ben inceleyeyim belki öneri de bulunacağım şeyler olur.