pazar yerleri alıcı için gayet güzel,sürekli olarak netden alışveriş yapan birisi olarak ben firmaların kendi sitelerinden neredeyse hiç sipariş geçmiyorum.bunun sebebide ortalıkta çok fazla dolandırıcılık yapan siteler olması.
çok degil,geçen yaz kargodan bi ürün almak için şubeye gittim.bisürü esnaf tanıdık vardı elbistanda,2şer dk durup muhabbet ediyoruz filan.soruyorlar nereye diye işte kargoya gidiyorum,gömlek gelecekti benim diyorum mesela.hepside netden bişey mi alınır,dolandırırlar seni diye başlardı söylenmeye.n11den alıyorum diyince iyi bari diyorlardı.googleda gömlek aratıp,girdigim bi siteden direkt gömlek alma ihtimalim nerdeyse sıfır.vaktim çoksa uzun uzun araştırabilirim,yoksa direkt pazar yerlerine yönelirim.en azından sorun oldugunda ordan destek alabiliyorsun.sitesinden alsan,içinde ne gelecegi belli degil.gömlek beklerken hıyar gelebiliyor

kısacası pazar yerleri tercih ediliyor çünkü güvenligi onlar saglıyor.
bu aralar çok alışveriş yapmıyorum ama öncesinde bişey alıcam mesela,n11de buluyordum.firmayı googleda aratınca siteside çıkıyor karşıma,ben n11 üzerinden alıyorum.firmanın kendi sitesini bildigim halde ordan almıyorum