Dabbe 2 filmi çekimlerinde sette görevliydim

Söylediğiniz filmleri izledim. Söylemlerinize ek 80'lerde çekilen yabancı korku filmlerinin bile yakın tarihte bizim çektiğimiz korku filmlerine en az 10 çekeceği kanaatineyim. Komedi alanında'da bu böyle malesef. Charli Chaplin ve Monty Python gösterilerine bakın mesela. bu serilerin her bir bölümünde gülme krizine girersiniz ki 80'lerde yapılmış yapımlar! içerisindede çok fazla konuşma barındırmadıkları halde bu kadar gülmemiştim dersiniz

Bizim günümüz yakın tarihinde çekilen filmlerde ben burdayım diye ortaya çıkmış komedyenler küfürsüz güldüremiyorlar. Adamlar 70-80 lerde cümle bile kurmadan kahkaha attırıyor.
Sözde gülmekten öldürdüğü söylenen ünlü komedyenler bile iki lafının biri küfür ve aşağılama. İnsanlar kendilerinin yatak odası hikayelerini, sevgili aldatma hikayelerini anlatarak güldürüyor bizim toplumumuzu. Bir kadın çıkıp erkek taklidi yapıcam diye orasını burasını avuçlayarak seyirciyi güldürüyor. Bence bizim ülkemizde film, tiyatro ve birçok sanat dalı genelde bel altı yerlerde kaldığı için seviye oralarda... Komedi filmleri "Küfür, gaz çıkartma, bel altı şakalar" Korku Filmleri "Cin, Dua, Büyü" şeklinde yapılmaya devam edildikçe çokta ileri gidemez. Aşk filmleri izlemediğim için sektörün ne durumda olduğunu bilmiyorum ama eminim ki sevgili boynuzlama ve aldatma üzerine kuruludur.