Bir bizim komedi filmi d@bbeyi izleyin birde aynı kategoride onların üç harflileri cadı diye tabir ettikleri "SAKIN DİNLEME" filmini izleyin hocam. Elbette ondada komik sahneler var ama kurguya ve çekimlere bakın. Adamlar bizden iyi üç harfli filmi çekmişler. Veya Kanlı Hasat (The Harvesting) filmlerine bakın. Adamların 2010 yılında çektiği filmin konusuna ve çekimlerine bakın veya Mumya Evi denen filme. Türkiye'nin korku filmlerinin komedi filmlerinden daha komik olduğunu anlayacaksınız.
Dabbe 2 filmi çekimlerinde sette görevliydim

Söylediğiniz filmleri izledim. Söylemlerinize ek 80'lerde çekilen yabancı korku filmlerinin bile yakın tarihte bizim çektiğimiz korku filmlerine en az 10 çekeceği kanaatineyim. Komedi alanında'da bu böyle malesef. Charli Chaplin ve Monty Python gösterilerine bakın mesela. bu serilerin her bir bölümünde gülme krizine girersiniz ki 80'lerde yapılmış yapımlar! içerisindede çok fazla konuşma barındırmadıkları halde bu kadar gülmemiştim dersiniz

Bizim günümüz yakın tarihinde çekilen filmlerde ben burdayım diye ortaya çıkmış komedyenler küfürsüz güldüremiyorlar. Adamlar 70-80 lerde cümle bile kurmadan kahkaha attırıyor.