quesomodo, bahsettiğimiz ürün gıda!!! bu konu üzerine şikayet etmek istiyorsan elinde resmi bir rapor olmalı. Yedim istifra etim yazmışsın. senin yerinde olsam çikolatayıda alır hastaneye giderim. İstifra ettiğimi ve gıda zehirlenmesi geçirdiğimi söylerim. midemi yıkarlar ve hastaneden gıda zehirlenmesi olarak bir rapor almaya bakarım. O rapor üzerinden avukatımla birlikte ilgili mercilere şikayette bulunurum ki, nestle en az 5 yada 10 avukatla karşına duruşmaya çıkacaktır. Ayrıca yorumlarda belirtildiği gibi aldığını işyerinin dikkatsizliği yanlış saklama koşulları vs çok fazla sorumluluk reddi yapılabilecek durum söz konusu ki bu davanın sonucunda marka ismini lekeleme diye kendi 10 avukatının masraflarını ve sizin avukatın masraflarınıda size yükleme artı tazminatla karşı karşıyada kalabilirsiniz. Şimdi diyeceksinki sen benden yanamısın nestleden yanamısın. Sadece realist (gerçekci) düşünüyorum. Elimizde ne var ona bakıyoruz yani. Elbette hakkını ara ve şikayet et ancak bana sorumlu büyük ihtimalle nestle değil gibi geldi. iyi şanslar.