AeAziz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
halkımız yine her zaman ki gibi mağduriyetini çoktan kabullenmiş, sinmiş. sen mahkemelere ver olmadı tüketici hakem heyeti var oraya ver olmadı en önemlisi sosyal medyaya ver. gıda, sağlık bakanlığı neyse ver. nestle kurumsal firma mahallende ki esnafa benzemez. bir paket çikolatayada tav olma. şikayetvar'a yazıyorsun hemen dönüş yapıyorlar. amerikada bböyle birşey olsa da dünya tazminat kazanıyorlar, bizim vatandaşımız boynunu bükmüş ne verseler razı olacaklar. amerikada ki insanda türkiyede ki başçavuşun beygiri mi sanki. legal yollardan gürültü çıkartmadan şikayet etmeyi bir öğrenemedik gitti.
Hocam eyvallah yorumun için ama bi kabulleniş yok yanlış anlamışsın,bu saatte yaşadığım için foruma yazmak istedim,sagolsunlar yorumlarda
Denetle
Gidadedektifi gibi sayfalara
Ve 174 gıda hattına yazmamı söylediler yazdım,08:00-00-00 çalışma saatleri olduğu icin,bakanlıktan geri dönüş sabah olacak,ordan geri gelecek mesaja göre adım atacam,bi çikolata için dava açılır mı elbette açılır bende seninle aynı fikirdeyim,sabah ola hayrola