Başlığa cevabım. Pazartesiler olsun biz pazartesileri çalışmıyoruz izin günümüz onuda alma elimizden
Malum olan turuncu site mor site bura(da) olanlar komisyon oranları vs çok fazla. Hangi ürünleri sattığını bilmiyorum ama instagram güzel hikayeler reelsler ile video çekerek global anlamda sitene yönlendirerek satış yapabileceğini düşünüyorum. Ama kendimden örnek vereyim bende söylediğin kişilerdenim. instagrama giriyorum reklam geliyor tıklıyorum xxxx.com da aradığım ürün 10₺. sonra bakıyorum akçeden en ucuzu 15₺. diyorum bu bunu bu fiyata satamaz. gidip bilinen güvenilir mağazadan alıyorum. 3 ay önce xxx.com dan ürün aldım (kedi çiş kokusu gidedrici) adamlar sadece ambalajı yollamış. aynı firmanın turuncu sitede ki mağazasından aldım ürün eksiksiz geldi. bu bir örnekti belki şansıma öyle olmuştu ama oluyor yani
Bazen fiyat ucuzluğu maalesef *********** olabilir kuşkusu yaratıyor. Metapet tavsiye derim.
https://metapet.com.tr/product-categ...u-gidericiler/
Hem spreylerini hem de kuma karıştırılan koku gidericilerini kullanıyorum.
Türkiye çapında devletinde desteklediği sigortasınında olabileceği e ticaret siteleri için güvenlik sertifikası olsa ve giren kişi bunu teyiti görüp işlemini güvenlice yapabilse...
Mükemmel olurdu. Örnek vereyim belli sermaye yatırımı olmadan e-ticaret yapılamaz olurdu. Bu sermayeyi lisans için yatıran şirketler bu belgeye sahip olurdu. Bu sayede aslında e-ticaret üzerinden vergi kaçıran satıcılar da kalmazdı. Herkes bu lisansı olan siteleri bilinçli şekilde tercih ederdi.