SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumları okuyunca şaşırdım doğrusu
Korkmana gerek yok zira hapg kararı olması gerekiyordu eğer ki başka suçların yoksa doğrudan ertelenir. Ancak yeniden bu işi yapabilirsin gibi mahkeme bunun önünü kesmiş mahkemedeki ifadelerin önem arz eder. 10 ay alsan dahi sicile işlenmiştir. Girdi çıktı yapacaksın öğlen 1 gibi adliyeden kağıdı alıp doğrudan cezaevine git saat 3 gibi savcı talimatı ile dışarı çıkacaksın yani cezaevinin giriş kapısında oluyor bu seni içeriye götürmüyorlar
Bu arada film siteleri genelde maddi tazminat ile uzlaşmaya gider bu size ders olsun asla ve asla illegal işlere girmeyin forumda birine d.olandırıcı demeyin başkasının nosunu paylaşmayın
Tasarladigin temaya yada yaptığın ise kendini ref olarak gösteriyorsun degilmi adamın içeriği neyle dolduracagini bilemessin benden video sitesi diye alır yetişkin yapar altta benim ismimi kaldırmaz bu olay böyle bunu avukatada söyledim kaç tane satildiginida sundum ama adam sadece 190 bin uzlasma parası istedi ve ref sunduğum sitelerin çoğu film değil video sitesiydi.

Onuda geçtim bak ben 15 ay ceza yattım İzmir sakran ceza evinde sadece bir insanla 38 saniye telefon görüşmesi yaptım diye İzmir'e gitmemisim hayatımda adamları tanımam yanlis numara desem bundan uzun konusurum ve dosyaya gizlilik koyup beni 15 ay yatirdi 30 kişiden 4 kişiyi saldı saldığı 4 kişi örgüt lideri çıktı çoktan tuymusler geri kalan 26 kişi dünyadan haberi yok .. hele biri vardı ATM den para çekti diye çocuğu yatirdilar çocuk güvenlikçi hastanede aynı saatte videosu var güvenlik kamerasından çocuk dedi bolunmediysem ben nasıl çekmiş olabilirim ve bu adamda 15 ay yattı ... Şimdi bu bize cezayı veren hakim genc gizlilik koyan savcı genç benim 15 ayı kim verecek geriye beraat etmeyi bırak dosyadan çıkarıldım alakam yok diye. Aylık gelirimi 50 bin diye belirttim mahkemede bana diyo 15 ayı asgari ucretten hesaplicaz . Yahu 15 ay asgari ucreti geç benim o 15 ayda kriptodan zararım kapama yaptığım villalardan zararım odeyemedigim icralık oldugum borçların ( tutukluyken vasilik veremiyorsun yani anan babanda kardesinde gidip banka işlemini yapamaz ) ne olacak .... Yani bu arkadaş bu işi meslek haline getirmiş korkuttugundan parayı alacak korkuttamazsa ne olsa ceza alacak diyor onuda alinca adam yatar yatmaz beni ilgilendirmiyor ne olsa benim 7500 avukatlık parasını ödeyecek kafa bu