F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyide hocam sen istinaf etmemissinki zaten Mayıs'ta istinaf etsen haziranda gelmesi mümkün değil en az 6 ayda gelir adli tatilide işin icine katınca 1 yıl . Yani sen dkrek yerel mahkemenin cezasını kabul etmişsin istinaf etsen benim kararları sana emsal karar olarak atarım.

Bu avukat beyden çekmeyen kalmadı zaten tema tasarimcisini bile film sitesi sahibi diye mahkemeye veriyor. Yerel mahkemeler mahalle arasında format atmayı bilen yada adliyede Bluetooth kulaklığı telefona baglayabilen kişileri bilir kişi yaptıkları için genelde sonuçlar bu oluyor . Avukatta bunu biliyor ilk uzlaşma için aklın almayacağı paraları isteyip eğer uzlasmassanda ne olsa mahkemeden ceza alıp avukatlık parasını alacağı için dert etmiyor. 14 durusmayada mazaret dilekcesi gönderdi bende. İstinaf mahkemesine yerel mahkemeyide şikayet eden bir dilekçe yazdım ve istinaf mahkemesine mevcutlu girdim ben.

Keşke geç kalmasaydin sana yardımcı olurdum gerçekten bu adam yüzünden hayattan bezdim bir ara sattığım tema yüzünden




istinaf yaptım hocam istinaf mart ayının sonunda yaptım 16.06.2023 de sonuçlandırdı istinaf dosyayı yani adli tatile girmeden hemen onayladılar