evet hocam kadir kurtulmuştu istinaf ettim itiraz ettim web arsiv görüntülerini ekledim ama istinaf da onayladı cezayı benım yer sağlayıcı olduğuma kanaat verdiler bende bişey yapamadım
mahkemenin verdiği karar şu :
Sanığın fiilden sonraki ve yargılama sürecindeki davranışları lehine takdiri indirim nedeni kabul olunarak TCK. 62/1. maddesi gereğince sanığa verilen cezada takdiren 1/6 oranında indirim yapılarak sanığın, 10 AY HAPİS CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,Sanığın cezasında başkaca artırım ve indirim yapılmasına takdiren ve kanunen yer olmadığına,Sanık hakkında TCK 53 maddesinin, Anayasa mahkemesinin 08/10/2015 gün 2014/140 esas 2015/85 karar sayılı kararı ile iptal ettiği hali ile uygulanmasına,
Sanığın yeniden suç işlemeyeceği konusunda mahkememize kanaat gelmediğinden TCK 51 ve CMK 231 maddelerinin, sanığın ekonomik durumu ve suçun işlenmesindeki özellikler dikkate alınarak TCK 50 maddesinin sanık hakkında uygulanmasına takdiren ve kanunen yer olmadığına,
Dair, sanıklar ile katılan vekilinin yüzüne, tüm taraflar açısından tefhimden itibaren 7 gün içerisinde hükmü veren mahkemeyeveya bulunulan yer Fikri ve Sinai Haklar Ceza Mahkemesi bu mahkemenin bulunmaması halinde Asliye Ceza Mahkemesine dilekçe verilmesi veya zabıt katibine beyanda bulunulması ve bu beyanın tutanağa geçirilmesi ve tutanağın hakime onaylattırılması suretiyle İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi nezdinde istinaf yolu açık olmak üzere Cumhuriyet Savcısı huzuru ile talebe uygun olarak verilen karar açıkça okunup usulen anlatıldı.
İyide hocam sen istinaf etmemissinki zaten Mayıs'ta istinaf etsen haziranda gelmesi mümkün değil en az 6 ayda gelir adli tatilide işin icine katınca 1 yıl . Yani sen dkrek yerel mahkemenin cezasını kabul etmişsin istinaf etsen benim kararları sana emsal karar olarak atarım.
Bu avukat beyden çekmeyen kalmadı zaten tema tasarimcisini bile film sitesi sahibi diye mahkemeye veriyor. Yerel mahkemeler mahalle arasında format atmayı bilen yada adliyede Bluetooth kulaklığı telefona baglayabilen kişileri bilir kişi yaptıkları için genelde sonuçlar bu oluyor . Avukatta bunu biliyor ilk uzlaşma için aklın almayacağı paraları isteyip eğer uzlasmassanda ne olsa mahkemeden ceza alıp avukatlık parasını alacağı için dert etmiyor. 14 durusmayada mazaret dilekcesi gönderdi bende. İstinaf mahkemesine yerel mahkemeyide şikayet eden bir dilekçe yazdım ve istinaf mahkemesine mevcutlu girdim ben.
Keşke geç kalmasaydin sana yardımcı olurdum gerçekten bu adam yüzünden hayattan bezdim bir ara sattığım tema yüzünden