Erkekte meme büyümesi olarak adlandırılıyor jinekomasti. Kadın memesi gibi görünümü oluyor. Daha önce tüp mide ameliyatı olmuş ve 65 kilo kadar bir kilo verimim olmuştı. Fakat bugün geldiğim noktada bu jinekomasti fit vücudumda daha bir çirkin görünümde duruyor direk olarak belli oluyordu kadın göğsü gibi. Takım elbise giymek zorunda kaldığım günlerde işime odaklanamıyordum. Gömlek ne kadar iyi durabilirdi ki memeler sayesinde hep üstüne triko giyip örtmeye çalışıyordum. Normal günlerde de tshirt üstüne spor gömlek çekip dikkati başka yöne veriyordum. sonunda darbeyi vurup bıçak altına yatmaya karar verdim.. Devlet hastanesinde çok hızlı bir süreçle beraber Eylül ayı sonunda bıçak altına yattım.

Operasyonumu tüp mide sonucu karın bölgemde oluşan sarkıklarımla beraber onarılmasına karar verdik. Yaklaşık 6 saatlik operasyonla hem karın germe hem liposakşın hem jinekomasti operasyonunu aynı anda oldum. Hastanede kaldığım süreçte (5 gün kaldım - Ama sadece jinekomasti hastaları ertesi sabah taburcu olacak kıvamda oluyor çok kolay zahmetsiz bir ameliyat.) korseyi takmaya başladım ve her bulduğum aynaya bakmadan kendimi alamıyordum bu muhteşem birşeydi.. Hemşireler sürekli bana takılıyordu yazın fotoğrafını bekliyoruz diye Dümdüz bir göğüs bölgesi ve kaslarım da ortaya çıktı. Ödem bitti o bölgede çökme ve morarma yok çok şükür. Operasyonun 17. günündeyim. Detaylı kontrol sonrası korseyi göğüs bölgesi için çıkarabilirsin dediler. Karın ameliyatı da olduğum için diğer korsem duruyor. Çok fazla deri dokusu da alındı bu sebepten meme başlarının yerleri değişti sağ meme başı eski haline ve eski rengine geldi bile. Sol meme başı henüz beslenmesine devam ediyor neyseki sorun yok biraz bekleyeceğiz gibi. Meme altında dikiş izim var maalesef açıkcası çok da kafaya takmıyorum dövme ile kapatıyor olacağım çizgi olarak duracağına dövme olarak dikkat çekmesini isterim açıkcası.

Karın bölgemde hematom oluştu tedavim devam ediyor. O bölgeye henüz şişliklerden dolayı odaklanamıyorum şişlikler indikçe göreceğiz bakalım.

Demem o ki jinekomasti çoğu erkeğin belası. Bence adım atıp kurtulmak lazım. Sosyal güvenin kesinlikle geri gelmesi bir erkek için çok önemli.