iviscomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çok uzun zamandır r10da mevcut hesabınız adsense konusunda bilgi sahibisiniz belli sitemiz neden değersiz içerik alıyor? son incelememde sitemizde bazı kategorilerde 1 - 2 içerik vardı ve içerikler çok kısaydı bunları düzeltmeye çalışıyoruz ve daha genel aramalara yönlendik yine de bir bakın hoşunuza gitmeyen bir durum varsa onun üzerine de yoğunlaşalım
Hocam, aslında konuyu anlamışsınız ama uygulamamışsınız

Düşük değere sahip içerik, sadece kategorilerde az içerik, kelime sayısı, kopya içerik anlamına gelmez. Tabii ki bunlarda önemli kriterler imzanızda ki sitede "kategoriler az içeriğe sahip ve makaleleriniz kısa" bunları düzeltmeniz gerekiyor.

Sizin onay sürecinde yaşadığınız en önemli problem içeriklerinizin "ticari açıdan değerli olmaması" yani içerikleriniz para kazanacak değere sahip değil.

Muhtemelen botlar sitenizi taradığında yüksek TBM anahtar kelimeler bulamadığı için "düşük değere sahip içerik" nedeniyle başvurunuz onaylanmamış.

Örnek verecek olursak "AdSense onay alamıyorum" başlıklı bir içerik yayınlamışsınız. Bu içerik kelime sayısını baz almaksızın düşük değere sahip içeriktir, kelime sayısını yükseltseniz de düşük değere sahip içeriktir. Ayrıca bu kelimeden sitenize gelen ziyaretçinin reklama tıklama potansiyeli yüzde kaç? ( Gelen ziyaretçi webmaster olduğu için reklama tıklamayacaktır. )

Not: Bu tarz içerikler üretmeyin demiyorum, bu tarz içerik üreten siteler AdSense onayı alamaz da demiyorum ancak onay aşamasında bu tarz içerikler yerine ticari değere sahip içerikler üreterek onay sürecini başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.