DatabaseBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarih okuyun arkadaşlar, bugüne kadar Türkün hangi müslüman ülkeden yardım gördüğünü arayın, bulursanız haber verin. Hani bir de şu Rus seviciler var, rusları da bir araştırın tarihimizde neler olmuş.

Filistin diye ağladığınız insanların geçmişine bakın bize neler yapmışlar. Ayrıca hak iddia ettikleri toprakları Filistinli dedeleri neden satmış İsraillilere? Deden satacak toprağını sonra sen terör örgütü ile kadın çoluk çocuk demeden gökten şehre inip her yere ateş edeceksin. Kaçırıp insanları rehin alacaksın, rehineleri üçer beşer öldürüp birde öldürdük diye açıklama yapacaksın.

Acının dini olmaz hem Filistin hem İsrail halkına yazık.

https://youtu.be/mnheSQ48C3k?si=mZjFlsciMoH7VSgU
Tarih biliyorsun eyvallah da kural nedir bilmiyorsun muhtemelen. Şu anki hükumet önüne gelen yabancıya arsa ve konut satıyor. 50 yıl sonra buralar bizim diye ayaklanma çıksa, ataları yapmış iyi oldu mu diyeceksin?

Yani bu ne saçma bakış açısı anlamıyorum. Filistin'e Osmanlı'ya yaptığı ihanet yüzünden kızabilirsiniz eyvallah derim ama topraklarını sattı ne demek. Devletsel olarak toprak alışverişi yok. Klasik halk yabancıya toprağını satmış şu an bizde de olduğu gibi. İsrail toprak alımını işgalcilikle kendi bünyesine kattı olay bundan ibaret.

Sonra vay efendim teröristlik yapıyorlar. Yo gayet haklı bir direniş içerisinde Filistin halkı. Toprak onların hakkı ve onlarda kalmalı.

Gören de ilk fitili Hamas yaktı sanacak. İsrail'in son 1 yılda savaş olmamasına rağmen kaç tane Filistinli çocuk öldürdüğünü biliyor musun?

Din ve Arap düşmanlığı yapacağım ayağına herkes boş konuşuyor.

İsrail'in yaptığı saldırganlığı Almanya Polonya'ya yapsa da aynısını derdim. İsrail işgal ve insanlık suçuyla gidiyor Filistin'e bu kadar basit.