eger bi adsense hesabı alacaksanız,kesinlikle mail adresi ile devredilmesi gerekiyor.çünkü yarın bigün site para kazandı,banka hesabınıza çekmek isteyeceksiniz kazancınızı diyelim.adsense,size vermedigi ilk mail adresini isteyebiliyor işlem için.bu mail adresi sizde olmadıgı için,banka hesabınızı ekleyemiyorsunuz adsense hesabınıza ve dolayısıyla paranızı alamıyorsunuz.adsense,hesabın açıldıgı ilk mail adresi ile alınmalı kısacası,yoksa sorun yaşarsınız.

"peki adsensi hic almasam kendim mailime adsense acip siteyi eklesem sorun olurmu? bi riski varmi " demişsiniz.tabiki risk şu,yeni hesapta o site tekrar adsense onayı almayabilir.benim bi adsense hesabımda 4-5 site var mesela,adsense onaylı.ben bu sitelerin hepsini farklı hesaplara ayırmak/taşımak istiyorum.ama adsense onayı almıyorlar bi türlü yeni adsense hesaplarından onaya gönderdigimde.yani o hesapta adsense onayı almış olması,tekrar onay alacagı anlamına gelmiyor.

site satış kategorisinde arada hoşuma giden ilanlar gördüm daha önce mesela,almayı düşünüyordum ama çogunda adsense hesabını vermiyorlar.direkt iptal o iş benim için