looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ülkede yüzbinlerce genç ırkçı faşist beyinsiz ahlaksız mafyatik birer zombi haline getirilmişse bunun zararı işgalci ingilizden hain araptan daha fazla olacaktır. Çünkü ülkenin artık işgal edilmesine gerek kalmamış, toplum kendi içinde kanser tümörü büyütmeye başalmıştır.

Bu üstün başarı kimin eseriyse ona faşist demek de ırkçı demek debenim hakkımdır. Ortada sağır sultanın duyduğu ağır bir gerçek varken bunu görmezden gelecek veya savunacak değilim. Toplumu bu hale getirenlere de saygı duyacak değilim.

Kudüs Mekke ve Medine islam dinine ait kutsal beldelerdir. Mekke ve Medine'nin sahibi suudiler konusunda gerektiği gibi en ağır şekilde eleştirimi yaptım. Ve konu geçtiği her yerde de yapmaya devam ederim.

Müslüman olan türkler için Mekke ve Medine kadar Kudüs de kutsaldır. Müslüman olmayan ırkçı türkler için anlam taşımayabilir. O beldelerin halkının ihaneti o beldelerin kutsiyetine engel olmaz.

Benim Türklükten anladığımn herşeyden önce ahlaktır, dürüstlüktür mertliktir. Sadakattir, yiğitliktir. Ancak hayatım boyunca gördüm ki, İslama düşman olan ırkçı milliyetçi Türk ayağına yatanlar bu değerleri zerre kadar taşımıyorlar.
İşte bu yüzden sadeceırkçı ve faşist olmalarına tepki göstermiyorum. Ahlaksız mafyatik ve çapulcu olmalarını da eleştiriyorum.

Bugün Kudüs'e arap toprağı diyenlerin, kendi ülkesinde kendi kanından kendi ırkından zombi sürülerini savunmasını çifte standart olarak görüyorum.
Kudüste Mekkede Medinede ijaneteden arap neyse, Türkiyede mafyacılık çakallık ahlaksızlık yapan ırkdaşım kandaşım da aynı derecede aşağılıktır.

Böyle bir zombi sürüsü ile ne vatan savunması yapılabilir, ne de ülkenin daha adil daha ferah bir hale gelmesi beklenebilir.
sen, senin değerlerini taşımayı zorunluluk görüyorsun. değerlerin de dincilik. dindarlık da değil. çünkü dindarlık olsa, samimi olsan dediğim gibi burada değil, o topraklarda olurdun. kolundan zorla tutan yok. git? niye gitmiyorsun? niye buradasın? bak müslüman kardeşlerin orada can veriyor, madem senin bu hayatta nihai önceliğin müslümanlık ve o topraklar, niye hala buradan konuşuyorsun? gitsene arkadaşım? gitmiyorsan, burada şov yapma. şovu kes!

senin dinci anlayışına dahil olmayıp Türk'ün çıkarları diyen adamlar da gözünde ırkçı, faşist hatta mafyatik, çakal vs vs.

senden dindar falan olmaz. sen klasik bir tarikat müridisin. tarikatının yanına dön ve sana uzatılan ipleri tutmaya devam et. senin bu kafa yapısıyla Türk milletine verebileceğin bir şey yok. Türk diyene hakaretler edip, faşist, ırkçı damgaları vurup üstü kapalı " ahlaksız, yalancı, mert olmayan, sadakatsiz, yiğit olmayan " damgaları yapıştırmaya kalkıyorsun. doğru, Türk saydıklarındır ancak bu saydıklarına erişmek için Türk'ün dine ihtiyacı yoktur. sen Türk'ü din ile var oldu zannedip din varsa bu saydıkların da var sanıyorsun. seni çoktan alıp götürmüşler bu diyardan, başkalarının dünyalarını yaşıyorsun beyninde. o yüzden git, onların arzuları peşinde koş. burada Türk milletini aşağılamayı kes.