whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk Telekom bölge müdürlüğü binasının yanında ikamet ediyorum. Birkaç önce taşınma durumu olduğu için iptal ettik (Turknet kullanıyordum), ancak tekrar eski eve gelme durumu oldu şimdi interneti buraya taşımak istediğimde boş port yok deniyor. Aradım Türk Telekomu boş port yok ama sizin için destek talebi açarız ekibimiz altyapı çalışması yaptıktan sonra boş port olması durumunda sizi "İŞLEM SIRASINA" göre arasın. Ne kadar sürer ortalama dedim? 12 - 24 AY. Peki nasıl oluyor bu sistem diye sordum? o semtte birinin taşınması veya kullandığı internet hizmetini iptal etmesi durumunda boş bir port açılır ardından "İŞLEM SIRASINA" göre port kullanıcı adına açılır. O zaman bunun bi altyapı çalışmasıyla alakası yok dedim olurmu yok öyle yapıyoz böyle yapıyoz vs vs bir ton zırvalıklar. Turkcell'e bakiyim bi dedim belki onun altyapısı vardır. Sorguladığımda bana "SUPERBOX"'I önerdi. şehrin merkezinde TÜRK TELEKOM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE 10 metre mesafedeyim. uyguladıkları tarifeye bakın. 21.Y.Y. düştüğümüz duruma bu, internet bağlatamıyoz eve
Ya dayın olacak, ya tanıdığın ya da birden fazla kişiden aynı muhitte port talebi..