trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk günden beri diyorum boşa zaman kaybı diye ama anlamayan anlamıyor, çok şey yazdım ama artık tükendim, herkes kendi test etsin artık, son söz google enayi değil, botun yazdığı içeriğe para ödeyecek kadar, kendisinin de var zaten yapay zekası, kendi 0. sonuç olarak yazar, niye para ödesin?

Şimdi biri gelcek, bak 3 ayda şöyle hitim var diyecek, ona da cevabım; google yılda 3 milyar siteyi spam kutusuna gönderiyor, sadece daha sıran gelmemiş.

Bu işten 3-5 kişi para kazanır gerisi çöp, onlarda yakında ortaya çıkar, günlük 1k $ kazandım ama artık kazanılmıyor, google uyandı diye açıklar. O paranın %90'ı belki reklam vererek reklama tıklatma yöntemidir.

Bu işten sadece bir kazanan olacaktır, o da bot satıcıları, yok ebook, yok bot kredisi vs.

Zaten bot işinin mantığı yok, kısır döngü; ben bir site botla yaptım diyelim, 3 ay sonra başka biri botla yaptı 50 site, benim site gümleyecek haliyle, hadi herkes yaptı kazandı diyelim, reklam veren enayi mi o da basar günde 100 site.

Nerden tutsan elinde kalıyor. Neyse anlamayanlar yine devam etsin başarı hikayeleri okumaya. Daha hindistana, googleplaye vs.. girmedim, uzatmıyorum
Çok haklısın hocam bir söz var eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir diye.