Evet dostlar sorum basit sizce 3000 tl büyük bir paramı ?
Daha doğrusu bir müşterim ile yaşadığım diyalogdan sonra açmak istedim konuyu bir arkadaş whatsapp dan bana ulaştı Anahtar teslim stoksuz sermayesiz dropshipping hizmeti için arkadaş bir çok soru sordu işte site tamamen anahtar teslimmi oluyor dediğiniz gibi gerçekten sermayesiz ve stoksuz Euro kazanabilecekmiyim bir bilgisayara sahip olmam yetiyormu vs hepsini cevapladım nezaketle arkadaşa sermayesiz stoksuz euro kazanabileceğini bilgisayara sahip olmasının yeterli olduğunu ilettim az çok bilgisi olan herkes aslında gerçekten bir iş dalına sahip olacağını bilir bu hizmet sayesinde çünkü gerçekten a dan z ye tüm sitesini ürünlerini kar marjlarını ayarlıyorum ve yeni urunlerde nasıl eklemesı gerektıgıne kadar soyluyorum herneyse hepsini geçelim yaklaşık 50 tane sorudan sonra bana şöyle bir cümle kurdu "hizmetiniz 3000 tl etmez 3000 tl çok büyük para baya şey yaparım ben bu parayla dilerseniz domaini ben alabilirim 300 tl de ekstra gönderim sağlarım emeğiniz için" dedi hiç saygıdan kusur etmeden kendisine bu hizmetin fiyatını o değil ben belirleyeceğimi saygı duyması gerektiğini söyleyerek engelledim
Bu arada elbette ki her soran almak zorunda değil saygı duyar sabaha kadar cevaplarım sorularını ama bu tarz bir cevap verirse saygılı şekilde karşılık verir engellerim. Bana göre 3000 tl bu devirde böyle bir hizmet için euro kazanmak ve iş dalına sahip olmak için gayet makul.
Bu benim fikrim .
Şimdi soruyorum size arkadaşın yaptığının savunulacak yanı varmı

ve aklıma takıldı gerçekten 3000 tl büyük paramı şuan ki zamanımıza göre