En güncel projemiz: https://www.autopazar.me/

✅ Projelerinizi sıfırdan yapabiliriz.
✅ Kullandığınız yazılımlarınız ihtiyacınıza göre revize edebiliriz.
✅ Sunucuya yazılım kurulum ve konfigürasyon yapabiliriz.
✅ Ubuntu/CentOS vb. sunucu kurumlarınız ihtiyacınıza göre yapabiliriz.

🧾 Faturanız ödeme sonrasında hemen kesilir.
💳 İyzico ile online ödeme imkanı!
💻 Çalıştığımız diller/teknolojiler: Java, Go, HTML, CSS, Javascript/Typescript, React, React Native (Android & iOS), Spring Boot, Next.js, Docker, Kubernetes, PostgreSQL, MySQL, MongoDB, Redis

Yayınladığımız Mobil Uygulamalar:İhtiyacınıza uygun çözümler için hemen iletişime geçebilirsiniz!

MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir yazılım projesinin kurulumu için anlaştık. Ek olarak yazılımda beliren sorunlarınada çözüm sağladılar. Teslim tarihinden daha erken teslim aldım. Proje hakkında önce ekip ile meet yapıldı. Niye anlatıyorum bunları? Çünkü ben bu forumda daha önce böyle profesyonel bir hizmet görmedim Bol kazançlarınız olsun , tekrar çalışmak dileği ile görüşmek üzere
MSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş çok çok başarılı, çözemediğim sorunu anında halletti. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Çok kaliteli arkadaş. İlk ulaşacağım kişilerden artık
cp2077 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile 100.000 tl değerinde bir projeye imza atarak başladık. ufukguler1574
Umarım her şey gönlümüzce olur. Kendilerini tercih etme sebebimiz bize karşı profesyonel yaklaşımları ve sunulan özgeçmişleri oldu proje sonu tekrar bir yorum atacağım!
cp2077 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendileri ile çalışmamız uzun vade olacak şekilde devam ediyor projemizi başarı ile tamamladık ülkemiz adına çok büyük bir projeyi eksiksiz tamamladılar ve kendileri dışında birisinin yapabileceğine hiç inancım yok. Proje çizgimizin defalarca dışına çıkmamıza rağmen bizi hiç kırmadan ellerinden geleni yaptılar. Çok teşekkür ederim!

https://opulitics.com/
Opulitics Yazılım Danışmanlık Mühendislik Reklam Ticaret Ltd Şti.

yazılım, mobil yazılım, web sitesi, kurumsal web sitesi, seo hizmeti, devops hizmeti, javascript, java, veritabanı, backend, frontend, özel yazılım, mobil uygulama geliştirme, e-ticaret sitesi, responsive tasarım, dijital pazarlama, kullanıcı deneyimi, yazılım geliştirme, cloud hizmetleri, api entegrasyonu, veri analitiği, yapay zeka, python, php, c#, ruby, node.js, react, angular, vue.js, html, css, full stack geliştirme, otomasyon çözümleri, büyük veri, microservices, yazılım test hizmetleri, teknik destek, güvenlik çözümleri, bulut bilişim, sistem entegrasyonu, web uygulamaları, mobil oyun geliştirme.