Anlattıkların yanlıştır diyemem. Ama bir de madalyonun öteki yüzü var. Ben de kendi haklı olduğum yönleri vurgulamaktan çekinmem.
1. Osmanlı sonrası Türkçülük akımı yahudiler tarafından başlatılmıştır. Bugün elimizdeki türk milliyetçiliği türk ırkçılıı adına ne varsa o yahudi birkaç kişinin ürettiği felsefenin sonucu.
2. A.T. ırkçı faşist islam karşıtı bir adamdır. Yüzbinlerce beyinsiz ırkçı faşist mafyatik insan yetiştirmiştir.
3. Ümit özdağın kim olduğuna ne olduğuna hiç değinmiyorum. Ama geçen zamanla birlikte gerçek yüzünü göreceğinizi ümit ediyorum.
4. Müslüman Türk için arap çölleri diye birşey yoktur, oralar kutsal topraklardır. İnsanları içinde ne kadar hain dönek olsa da toprağı savunmak ve korumak müslüman türk için kutsal görevdir.
Irkçı, faşist islam düşmanı olan Türk kesimi farklı düşünebilir.
5. Türkiyede birçok safkan türk ırkçı milliyetçi islam düşmanı tanıdım. Bu insanların hemen hepsi ahlaksız karaktersiz hırsız arsız insanlardı. Arapçılık yapmadığım gibi Türkçülük ayağına yatıp bu ahlaksızları da savunacak değilim.
6. Görüldüğü gibi ben ayrım yaparken din ahlak adalet ayrımnı yaparım. Irkçı faşist hain ahlaksız kim olursa olsun karşısındayım.
7. daha birkaç ay önce uzun bıyıklı ırkçı faşist isminin başına türk yazmış bir adam tarafından dolandırıldım. Diğerlerigibi son derece ahlaksız ırkçı karaktersiz cibiliyetsiz bir insandı. Herkes kendisini ırk olarak üstün görebilir. Ancak ortam çocuğu olarak yetişmiş, ortam çocuğu olarak Yaşamış bir insanın Türkçülük ayağına yatması bence dürüstçe değil.
Edindiğim tecrübelerde böyle ırkçı olan insanların çoğu karakter olarak da çoğunlukla aynı çıkıyor.
Türkçülük 5 bin yıldır Türk ırkı ile birlikte vardır ve var olacaktır. Ne Osmanlı sonrası ne Malazgirt zaferi ile ortaya çıkmıştır. Ne Araplar gibi ne İngilizler gibi değildir bizim tarihimiz. Türk'ü tarihten çıkartırsanız tarih diye birşey kalmaz !!!