Türk çıkarını öncelemek bu araplaşmışlar için yunan hayranlığı, roma hayranlığı vs diye nitelendiriliyor.
arap çöllerinin Türk için bir önemi yoktur. ben Türk değilim, araplaşmış Türk'üm diyorsan buyur, seni tutan yok git savaş.
ancak Türk, arap çölleri için kanını dökmeyecek. konu basit.
demogojiyi de bırak tarihi adam akıllı yaz. Türkler o çölleri savunurken, bahsettiğin " müslüman kardeşlerin " ingiliz kafiriyle işbirliği yapıp bizim dedelerimizi öldürüyordu oralarda. Ömer Fahrettin Paşa Medine'yi kimlere karşı savunmuş araştır öğren.
" Gazze'nin kumundan çok imiş meğer kalleşi,
Nasıl sırtından vurur insanı din kardeşi?
Filistin, Trablusgarp, Yemen illeri,
Hangisini kanım ile sulamadım,
Gezdim cephe cephe bütün çölleri.
Türk'e, Türk'ten başka dost bulamadım! "
şiirinde bahsi geçen " din kardeşi " kim, öğren.
o topraklarda sen hiçbir zaman kabul görmedin, istenmedin, sevilmedin. araplar seni " MEVALİ " olarak görür. KENDİNDEN GÖRMEZ.
arkanda da namaz kılmazlar. dolayısıyla tarihlerinin hiçbir safhasında Türk'e dost olmamış, teşekkür etmemişlerdir. aksine Türkler sürekli bu arapların isyanlarıyla boğuşmuştur. zaten ellerine geçen her fırsatta isyanı sürdürmüş en sonunda da HAÇLI İLE İŞBİRLİĞİ YAPARAK Türkler'den kurtulmuşlardır.
sen şimdi gelmiş hala daha Türkler gidin oraya, gitmeyenler yunan sevicidir roma sevicidir propagandası yapıyorsun boş boş.
Tarihi tarikat ocaklarında öğrenme. bağlı olduğun tarikatlarda seni güzelce yıkıyorlar. akıllı ol. sen kayıp nesil olmuşsun çoluk çocuğunu kendin gibi yapma. kendine çevirme onları kurtar en azından.
şunu da otur izle, Alparslan Türkeş ne anlatıyor, öğren.
GERÇİ SENİN ÇIKARLARINA TERS. HAYATTA İZLEMEZSİN BİLİYORUZ. ancak olsun, biz başkaları izlesin diye paylaşmış olalım. bunlara kapılmasınlar.
https://twitter.com/umitozdag/status...94656476348682