Ben birine bir şey satacağımda bu fiziksel yada dijital hiç fark etmez o kişi onu almayacak olsa bile bir eksiği bir kusuru minnacık bir şeyi olsa bile söylüyorum.
Burada birkaç ticaretimde instagram sayfası aldığımda ciddi yalana maruz kaldım çok üzüldüm ama üstüne düşmedim 1 tanesi hariç.
Adam bana aktif keşfet sayfası diye sayfa satıyor alıyorum gönderi atıyorum 20-30 beğeni alıyor şansa bala birkaç gönderisi keşfete girmiş halbuki. İyi bilmediğim zamanlardı gerçi şimdi bakıyorum.
Bir tanesi de sayfayı sattı ama sayfada ihlal var kapanma ihlali bir hata yapsam sayfa kapanacak. bunu söyledim iade istedim suçlu ben oldum yok polismişte beni r10dan banlatacakmışta sen iyi bi adam değilsin de bilmem ne. Ulan bana hatalı sorunlu sayfa satmışsın baştan söylemiyosun ihlali olduğunu ben iade isteyince saydırıyor
Peki şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Gerçekten yaptığınız ticaretlerin tamamı dürüstçe mi? Yoksa bunu satayım sonrasında nolursa olsun gerekirse sonradan iade ederim adam çakmazsa diye mi düşünüyorsunuz?