Onlarda kendince haklı, gelir gelmez kargoyu çocuk mu alıyor sizin evde hocam. Hadi aldı diyelim ne ara açıp kurdu oynadı. Siz ebeveyleri neredeydiniz çocuk bunları yaparken ?
Orada bir problem var hocam. Ben şahsen böyle düşündüysem müşteri hizmetleri daha aksini düşünür. Hiçbir şekilde iade almaz ben olsam bende almam, sonuç olarak yanlış gelsede tekrar satılabilirliği bozulmaması lazım. Evet ambalaj en dış karton yırtılabilir, ama ürün açılmaması gerekirdi. Siz şu durumda haksızsınız.
kargoyu kendi almıyor ama sonuçta ona alınan bir şey olduğu için poşetini kendi yırtıyor bir yere kaldırdığımız halde alıp bir şekilde buluyor çocuk bu yani en son alıp farklı bir yere götürdüm ama o ilk iki gün olan oldu yani. Ben bundan ziyade müşteri temsilcisinin tavrına ayar oluyorum. Gelir gelmez fotoğrafını çekip mail olarak attım 27 eylülde bugün bana döndükleri tarih 13 ekim bununla ilgili herhangi bir şey söylemiyorlar bana direkt tabletle alakalı şeyler soruyorlar. Yaklaşım tarzı iyi niyete karşı bu olmamalı.