R10 18+ yıldır aynı kalitede ilerliyor. R10'da kaliteyi biz değil kullanıcılar belirler. Türkiye'de yaşayan ya da Türk olan vatandaşlardan oluşur kitle. Kaliteyi belirleyecek olan sizlersiniz.
R10'da aktiflik düşmez. Her yıl, her ay aktiflik artıyor istatistiksel olarak sürekli takip ediyoruz sadece ticari olarak satın alımlar ara ara ülke ve ekonomik durumlarla doğrudan orantılı olarak azalıp,çoğalabilir. Bu da ekonomi ile alakalı bir durum bizimle değil. Deprem olur azalır, Faizler yükselir herkes vadeliye koyar parasını ticaret azalır.
Şu an ev, araba satışlarıda bitmiş durumda. Araba ve ev piyasası R10'un elinde değil
Düzenli olarak genç arkadaşlarımız üye oluyorlar ve yıllardan bu yana R10 ailesine katılıp alışan, vefası olan kişilerde sürekli aramızdalar.
Eğer sıkıldıysanız bakın sağ üst tarafta LOGOUT / Çıkış Yap butonları mevcut.
iyi forumlar.
R10 u seviyorum. Sıkılmak derken bahsettigim bu değil. Yaptıgım ticaretlerin son zamanlardaki kalitesizligiydi. Trade puanına bile güvenmememiz gerektiginden bahsediyorum. Eskiden bu şekilde değildi. Üyeligimin bir yıllık olduguna aldanmayın yıllardır burayı takip ediyorum. Benim gibi düşünen insan sayısının çokluguda ortada.