Hocam devlet olarak bır çok savaş bizi ilgilendirmez ama nedense hepsıne girdik asker yollandı mülteci bile milyonlarca alındı ama gel görkı gerçekten olması gereken yere siyonistlerın olması durumunda el dokunulmuyor
Hocam konu arapın çölü değil MÜSLÜMANLARIN KUDÜS'ÜDÜR
Hocam rezil olduğum konu yok sorsam size müslümanım dersin ama gel görki konunun gerçekten ne olduğunu kavrayamadın anlasılan merak etme ben bu konuda gerekli yerler ile görüştüm ve emin olun yasal yollara izin verilmiyor ikinci konu herhal sizde uzaktan bana dokunmayan yılan bin yaşasında cebin dolsun bu olsun derdindesin aslında başka yollardada o konuya yazarak değil gerekli bazı konularda ekipçe müdahelemiz oldu ve bu konuda dizinde fikriniz yok ise konuşmalara saygınız yok ise bence hiç bir zaman boşa yazayım demeyin emin olun Şuan sadece kibar olarak size yanaşıyorum diğer türlüsü saygısızlık eden birine bukadar sakin olmadım hocam
arkadaşlar samimi olarak soruyorum, yasal yollar felan hikaye. din elden gidiyor. sizin gibi cihatçıların birşeyler yapması lazım. neden hamasa katılmıyorsunuz ? bakın mısıra hala uçuşlar açık. biletinizi alıp gidebilirsiniz ordan gazzeye. hayde bre allahın aslanları. islam sizden hizmet bekler. vurun kafirin kafasını.
1 kez olsun dürüst ve samimi olun. ettiğiniz lafın arkasında durun, durun ki mertliğiniz adamlığınız ortaya çıksın. devletiniz yapmıyor diye dininizden mi olacaksınız ? hadi gidin savaşın.
yiiiioook ben başvurdum yiiiok ben aradım ettim geç bu zırvaları. devletin dini yoktur. milletin dini vardır. millette sensin. hadi git cihada. bak netflixdeki kürt asıllı Fauda dizisinin oyuncusu o kadar varlığın içinde herşeyi bırakıp israilde savaşa katılmış. bu gavur kadar cesaretiniz yok mu ? bu gavur kadar ettiğiniz sözün arkasında duracak kadar karakteriniz yok mu ?