Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam rezil olduğum konu yok sorsam size müslümanım dersin ama gel görki konunun gerçekten ne olduğunu kavrayamadın anlasılan merak etme ben bu konuda gerekli yerler ile görüştüm ve emin olun yasal yollara izin verilmiyor ikinci konu herhal sizde uzaktan bana dokunmayan yılan bin yaşasında cebin dolsun bu olsun derdindesin aslında başka yollardada o konuya yazarak değil gerekli bazı konularda ekipçe müdahelemiz oldu ve bu konuda dizinde fikriniz yok ise konuşmalara saygınız yok ise bence hiç bir zaman boşa yazayım demeyin emin olun Şuan sadece kibar olarak size yanaşıyorum diğer türlüsü saygısızlık eden birine bukadar sakin olmadım hocam
Saygısızlık yaptığım yeri tam olarak söyleyebilir misiniz? Ülkeyi savaşa sürüklemeye çalışıyorsunuz oturduğunuz yerde. Orda sizin savunduğunuz şeyi yapan insanlar resmi bir kurum değil farkındasınız değil mi? O yüzden savunduğunuz görüşe göre resmi bir onaya ihtiyacınız zaten yok. Hani samimi bir şekilde bu işi savunuyorsanız ve ülkemin askerlerinin gidip orda can alıp can vermesini istiyorsanız önce sizin oraya gidip görüşünüzü savunmanız gerekiyor. Oturduğunuz yerden asker gönderelim, füze atalım tayfa asıl saygısızlık yapıyor. Ne bu Age Of Empires, Red Alert falan mı oynuyorsunuz?